• English
 • Farsi
 • Meny
  Please, visit this page on the large tablet or computer!

  Produktkoder

  Kode Navn Situation Beskrivelse
  E100 Mashbooh Kurkumin Fargestoff, Halal bare hvis de er 100%, men i næringsmiddelindustrien de er ikke tilgjengelig 100%, men laget med fete basert emulgatorer som Polysorbate 80.
  E101 Mashbooh Riboflavin Fargestoff, VitmainB2, Halal hvis den er laget av syntetisk kilde ellers trenger denne kilden å bli utforsket nærmere.
  E102 Halal Tartrazin Halal hvis det er i 100% pulver form. Flytende form trenger å vite kilden til løsemiddel.
  E103 Mashbooh Chrysoine Resocinol Dette er fargede E-nummer, men Halal bare hvis løsemidler er Halal. Det er hentet fra en plante.
  E104 Mashbooh Kinolingult Det er en kjemisk fargestoff og Halal hvis brukt som tørt pulver. Flytende form er Halal bare hvis Halal løsemiddel ble brukt
  E105 Haram Gule syren Den gule syren er en azofargestoffer merket med E nummer 105 . Den ble brukt som fargestoff i mat. Det er nå utestengt for bruk i mat og drikke i Europa og USA når toksikologiske studier har vist at det er skadelig.
  E107 Halal Gult2G Det er et syntetisk kjemisk fargestoff fremstilt av steinkulltjære og gul Azo farge og er løselig i vann.
  E110 Halal Paraoransje Det er en Kjemisk fargestoff og det er Halal som pulver. Bare 2% av det er ikke løselig i vann.
  E1103 Halal Invertase Enzym. spalter sukker.
  E1105 Halal Lysozym Enzym. Naturlig stoff. lagd av eggehviter
  E120 Haram Karminer (Kochenille karminsyre) Innhentet fra insekter. Alle insekter unntatt gresshopper er Haram i Islam.
  E1200 Halal Polydekstrose Fyllstoff. lagd av glukose.
  E1201 Halal Polyvinylpyrrolidon Fyllstoff
  E1202 Halal Polyvinylpolypyrrolidon Fyllstoff
  E122 Mashbooh Azorubin Det er kjemisk fargestoff og Halal hvis bruk som et pulver. Flytende farge er Halal bare hvis Halal løsemidler brukes. Den brukes i fermenterte oppvarmet matvarer som ikke kan være Halal.
  E123 Mashbooh Amarant Det er tørr form for parafin base. Det er Halal hvis bruk som et pulver fargestoff. Flytende fargestoff er Halal bare hvis Halal løsemidler blir brukt.
  E124 Haram Nykockin (Kocehnillerød A, ponceau 4R) Kochenillerød A er en Haram farve. Ponceau 4R er en syntetisk farge. Det er Halal hvis de brukes i tørr form fra Halal-kilder, men flytende form er halal hvis Halal løsemidler brukes
  E127 Mashbooh Erytrosin Det er en kjemisk fargestoff Halal bare i tørr form. Flytende form er Halal bare hvis Halal løsemidler brukes.
  E128 Mashbooh Rød 2G Det er en kjemisk fargestoff, Halal bare i sitt tørre form. Flytende form er Halal bare hvis Halal løsemidler brukes.
  E129 Halal Allurarød AC Det er en rød azofargestoff brukes for farger i matvarer. Siden det er løselig i vann, både tørr eller flytende former er Halal.
  E131 Mashbooh Patentblå V Det er en kjemisk fargestoff Halal bare i tørr form. Flytende form er Halal bare hvis Halal løsemidler brukes.
  E132 Mashbooh Indigokarmin (indigotin I) Det pleide å være hentet fra anlegget, men nå er det syntetisk produsert og det er Halal dersom syntetisk produsert fra Halal kilder. Flytende form krever væske, væske form er Halal bare hvis Halal løsemidler bruk
  E133 Halal Brilliantblå/FCF Det er en kjemisk fargestoff laget av aromatiske hydrokarboner fra parafin kilde. Det er løselig i vann, så trenger ikke noen løsemidler. Det er en Halal fargestoff.
  E140 Mashbooh Klorofyll Det er en plante pigment og Halal bare hvis utpakking av løsemidler er Halal og ikke alkohol.
  E1400 Halal Dekstrin Det er en lav molekylær karbohydrat oppnådd gjennom stivelse hydroloiseresb gjennom prosess av Amylase enzym (Halal).Den brukes som en overbringer i tørt smaker, blandinger brukes i tørre drikke og supper.
  E1401 Halal Syre Behandlet Stivelse Stivelse er modifisert med en syre.
  E1404 Halal Oksidert stivelse Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel.
  E141 Mashbooh Klorofyll-kobber-kompleks Det er en plante pigment og Halal bare hvis utpakking av løsemidler er Halal og ikke er alkohol.
  E1410 Mashbooh Monostivelsefosfat Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein, så det er Haram. Vennligst sjekk kilden til fosfat. Om det står vegetarisk på etiketten på pakken indikerer det at det er innhentet fra fra mineral.
  E1412 Mashbooh Distivelsefosfat Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel. Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein, så det er Haram. Vennligst sjekk Om det står vegetarisk på etiketten på pakken indikerer det at det er innhentet fra fra min
  E1413 Mashbooh Fosfatert distivelsesfosfat Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel.Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein, så det er Haram.Vennligst sjekk Om det står vegetarisk på etiketten på pakken indikerer det at det er innhentet fra fra miner
  e1414 Mashbooh Acetylert distivelsesfosfat Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel.Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein, så det er Haram. Vennligst sjekk om det står vegetarisk på etiketten på pakken indikerer det at det er innhentet fra fra mine
  E142 Halal Grønn S Dette er en syntetisk farge løselig i vann
  E1420 Halal Acetylert stivelse Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel.
  E1422 Mashbooh Acetylert distivelsesadipat Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel. Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein, så det er Haram. Vennligst sjekk om det står vegetarisk på etiketten på pakken indikerer det at det er innhentet fra fra min
  E1440 Mashbooh Acetylert distivelsesadipat Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel.Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein, så det er Haram. Vennligst sjekk om det står vegetarisk på etiketten på pakken indikerer det at det er innhentet fra fra mine
  E1442 Mashbooh Hydroksypropylstivelse Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel.Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein, så det er Haram. Vennligst sjekk om det står vegetarisk på etiketten på pakken indikerer det at det er innhentet fra fra mine
  E1450 Halal Natriumoktenylsuksinatstivelse Modifisert stivelse. Brukes til fortykningsmiddel. Emulgator
  E1451 Halal Acetylert oksidert stivelse Emulgator, fortykningsmiddel.
  E1505 Halal Trietylsitrat Antioksidant. Syntetisk
  E150a-d Halal Karamell (kaustisk sulfittprosess) Farver
  E151 Halal Briljantsvart PN Dette er en syntetisk farge løselig i vann
  E1518 Halal Glyseryltriacetat Bærestoff. Syntetisk.
  E153 Halal Vegetabilsk karbon Fremstilt av steinkulltjære
  E154 Halal Brun FK Det er syntetisk Azo fargestoff og løselig i vann
  E155 Mashbooh Brun HT Det er en syntetisk steinkulltjære diazo fargestoff. Det er Halal hvis brukt som pulver. Flytende Brun HT er Halal bare hvis løsemidler er Halal.
  E160a Mashbooh Karotener Karoten fargen er hentet fra plante kilde, men det er ikke tilgjengelig i 100% form fordi det ikke er løselig i vann. Gelatin er lagt til for å blande i flytende produkter. I USA fiskegelatin er brukt så det er Halal i USA, men i S
  E160b Halal Annattoekstrakter (bixin, norbixin) Fargestoff. Gulorange. Naturlig fra annato busken. Bixa orellana. Brukes ofte istedenfor E 102 og ofte i sammen med E 100. Farge - Annatto er en halal farge og den brukes med vann i væskeprodukter.
  E160c Halal Paprikaoleoresin (paprikaekstrakt) Fargestoff fra paprika frukten gjennom ekstraksjon med forskjellige løsninger. Rød. Oransje. Fargen - Den har vegetabilsk opprinnelse og er tilgjengelig i olje eller vann løselig form.
  E160d Mashbooh Lykopen Lykopen er en knallrød karotene og karotenoid innhentet fra tomater, frukt,grønnsaker.Den er ikke løselig i vann,men oppløses i olje og organiske løsemidler.Den er Halal dersom den oppløses i olje-og mushbooh
  E160e Mashbooh Beta-apo-8 karotenal (C30) Hentet fra plante kilde,men det er ikke tilgjengelig i 100% form fordi den løses ikke i vann.Gelatin tilsettes for å bidra til å blande i væskeprodukter.I USA brukes fiske gelatin som er Halal,men i england brukes gelatin fra
  E160f Mashbooh Beta-apo-8-karotensyre-etylester(C30) Arotene fargen er hentet fra plante kilde, men det er ikke tilgjengelig i 100% form fordi det ikke er løselig i vann. Gelatin er lagt til for å blande i flytende produkter.
  E161a Mashbooh Flavoxanthin Det er en naturlig pigment. Halal status er avhengig av (a) hva utvinnings materialet brukes til å oppnå pigment (2) hvilken løsemiddel som brukes for sin flytende form.
  E161b Mashbooh Lutein Lutein er xanthophyll karoten. Det er tilstede i planten som fettsyreester. Det er utvinnet fra ringblomst kronblader. Dens Halal status avhenger av Halal status ved å utvinne kjemikalier, hvis det er utvunnet av alkohol så er det ikke ha
  E161c Mashbooh Kryptoaxanthin Kryptoxanthin er en naturlig karoten pigment, og det finnes i kronblad av blomster av planter. Dens Halal status avhenger av Halal status ved åutvinne kjemikalier, hvis det er utvunnet av alkohol så er det ikke halal.
  E161d Mashbooh Rubixanthin Rubixanthin er en xanthophyl pigment av planter. Dens Halal status er avhengig av å trekke ut kjemikalier og løsemidler brukes i sin flytende form.
  E161e Mashbooh Violaxanthin violaxanthin er en xanthophyl pigment av planter. Dens Halal status er avhengig av å trekke ut kjemikalier og løsemidler brukes i sin flytende form.
  E161f Mashbooh Rhodoxanthin Rhodoxanthin er en xanthophyl pigment av planter. Dens Halal status er avhengig av å trekke ut kjemikalier og løsemidler brukes i sin flytende form.
  E161g Mashbooh Kantaxantin Kantaxantin er en karoten pigment av planter. Dens Halal status er avhengig av å trekke ut kjemikalier og løsemidler brukes i sin flytende form.
  E162 Mashbooh Rødbetfarge Rødbeter er en matvare fargestoff utvunnet av roe-eller bete kraft. Dens Halal status er avhengig av å trekke ut kjemikalier og løsemidler brukes i sin flytende form.
  E163 Halal Antocyaner Anthocyaniner er et vannløselig pigment fra planter ved å trekke ut med vann, og det er en Halal farge.
  E170 Halal Kalsiumhydrogen-karbonat (kalsiumkarbonat) Det er en uorganiske kjemikalie.
  E171 Halal Titandioksid Det er en uorganiske kjemiske og brukes i matvarer for å gi hvit farge.
  E172 Halal Jernoksider og hydroksider Jern er et metall. Jern oksyd og Jern hydroksider er uorganiske kjemikalier.
  E173 Halal Aluminium Sølvfarge. Utvinnet av bauxittet. Det er metall.
  E174 Halal Sølv Sølvfarge. Det er metall.
  E175 Halal Gull Gullfarge. Det er metall.
  E180 Mashbooh Litolrubin BK Det er syntetisk Azo fargestoff. Det er Halal hvis de brukes som et pulver, men det er mushbooh(tvilsomt) hvis de brukes i flytende form, fordi løsemiddel må være Halal.
  E200 Halal Sorbinsyre Kjemisk konserveringsmiddel
  E201 Halal Natriumsorbat Kjemisk konserveringsmiddel
  E202 Halal Kaliumsorbat Kjemisk konserveringsmiddel
  E203 Halal Kalsiumsorbat Kjemisk konserveringsmiddel
  E210 Halal Benzonsyre Kjemisk konserveringsmiddel
  E211 Halal Natriumbenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E212 Halal Kaliumbenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E213 Halal Kalsiumbenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E214 Halal Etylparahydroksybenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E215 Halal Natriumetypara-hydroksybenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E216 Halal Propylparahydroksybenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E217 Halal Natriumpropylparahydroksybenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E218 Halal Metylparahydroksybenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E219 Halal Natriummetylparahydroksybenzoat Kjemisk konserveringsmiddel
  E220 Halal Svoveldioksid (svovelsyrling) Kjemisk konserveringsmiddel
  E221 Halal Natriumsulfitt Kjemisk konserveringsmiddel
  E222 Halal Natriumhydrogensulfitt (natriumbisulfitt3) Kjemisk konserveringsmiddel
  E223 Halal Natriumdisulfitt (natriumpyrosulfitt) Kjemisk konserveringsmiddel
  E224 Halal Kaliumsdisulfitt (kaliumpyrosulfitt) Kjemisk konserveringsmiddel
  E225 Halal Kalsiumdisulfitt (kalsiumpyrosulfitt) Kjemisk konserveringsmiddel
  E226 Halal Kalsiumsulfitt Kjemisk konserveringsmiddel
  E227 Halal Kalsiumhydrogensulfitt Kjemisk konserveringsmiddel
  E228 Halal Kaliumhydrogensulfitt Kjemisk konserveringsmiddel
  E230 Halal Biphenyl Biphenyl er en organisk forbindelse som brukes som varmeoverføring. Den brukes som sprøytemiddel laget av benzen. Den brukes som konserveringsmiddel i mat.
  E231 Halal Orthophenylphenol Det er organisk forbindelse, og brukes som konserveringsmiddel i mat.
  E232 Halal Natriumorthophenyl phenolat Det er organisk forbindelse, og brukes som konserveringsmiddel i mat.
  E233 Halal Thiabendazol Kjemisk konserveringsmiddel
  E234 Halal Nisin Nisin er en antibakteriell protein peptid, et konserveringsmiddel som brukes i matvarer.Det er produsert fra melkesyrefermentering av bakterien Lactococcus lactis .
  E235 Halal Natamycin (pimaricin) En naturlig forekommende sopp, godkjent å bruke bare på overflaten av enkelte oster og pølser i EU.
  E239 Halal Hexametylentetramin Hexamine er utarbeidet av reaksjonen av formaldehyd og ammoniakk og det er et konserveringsmiddel.Demper bakterie vekst.
  E242 Halal Dimentyidikarbonat Kjemisk,Konserveringsmiddel. Syntetisk fremstilt. Demper gjæring.
  E249 Halal Kaliumnitritt Kjemisk konserveringsmiddel
  E250 Halal Natriumnitritt Kjemisk konserveringsmiddel
  E251 Halal Natriumnitrat Kjemisk konserveringsmiddel
  E252 Halal Kaliumnitrat Kjemisk konserveringsmiddel
  E260 Halal Eddiksyre Diverse - syrer
  E261 Halal Kaliumacetat Diverse - syrer
  E262 Halal Natriumacetat Natriumsalt eller syre regulator
  E262a Halal Natriumhydrogenacetat Natriumsalt av E260
  E263 Halal Kalsiumacetat Diverse - syrer
  E270 Halal Melkesyre/L-Melkesyre Diverse - syrer
  E280 Halal Propionsyre Konserveringsmiddel - syrer
  E281 Halal Natriumpropionat Konserveringsmiddel - syrer
  E282 Halal Kalsiumpropionat Konserveringsmiddel - syrer
  E283 Halal Kaliumpropionat Kjemisk konserveringsmiddel
  E284 Halal Borsyre Konserveringsmiddel.
  E285 Halal Natriumtetraborat Kjemisk
  E290 Halal Karbondioksid Blandet
  E296 Halal Eplesyre Blandet - syrer og deres salter
  E297 Halal Fumarsyre Blandet - syrer og deres salter
  E300 Halal Askorbinsyre Antioksidanter-Vitamin C
  E301 Halal Natriumaskorbat Antioksidanter - salt av E300
  E302 Halal Kalsiumaskorbat Antioksidanter - salt av E300
  E304 Mashbooh Askorbylpalmitat Fettsyre ester av E300. Det er Halal bare hvis palmitinsyre er hentet fra plante fett som for eksempel soya fett.Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at palmitinsyre er fra vegetabilsk fett
  E304a Mashbooh Askorbylstearat Antioksidant. Fettsyre ester av E300
  E306 Mashbooh Tokoferoler Hvis tokoferoler (vitamin E) er fra plante fett så er det halal. Det er en antioksidant. Egnet for vegetarianere dersom etiketten indikerer at det innhentes fra vegetabilsk fett eller olje.
  E307 Halal Alfa tokoferoler Antioksidanter- Kunstig E-vitaminer
  E308 Halal Gamma - tokoferol Antioksidanter-Vitamin E Det er syntetisk antioksidant.
  E309 Halal Delta - tokoferol Antioksidanter-Vitamin E Det er syntetisk antioksidant.
  E310 Halal Propylgallat Halal hvis det er i 100% pulver form. Flytende form trenger å vite kilden til løsemiddel.
  E311 Halal Oktylgallat Antioksidanter
  E312 Halal Dodecylgallat Antioksidanter
  E315 Halal Erytorbinsyre Antioksidant
  E316 Halal Natriumerytorbat Kjemisk
  E320 Mashbooh Butylhydroksyanisol (BHA) Antioksidanter-konserveringsmiddel Det er Halal bare hvis vegetabilsk olje er brukt som en overbringer fordi den ikke er tilgjengelig i 100% form. Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at vegetablilsk olje er brukt som kilde.
  E321 Mashbooh Butylhydroksytoluen (BHT) Antioksidanter-konserveringsmiddel Det er Halal bare hvis vegetabilsk olje er brukt som en overbringer fordi den ikke er tilgjengelig i 100% form. Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at vegetablilsk olje er brukt som kilde.
  E322 Halal Lecitin Emulgatorer og stabilisatorer Pr dag i dag blir den laget av soya fett.Passer for vegetariner- bare hvis merkingen viser at soya fett er brukt som kilde.
  E325 Halal Natriumiaktat Diverse - salt av melkesyre
  E326 Halal Kaliumiaktat Diverse - salt av melkesyre
  E327 Halal Kalsiumiaktat Diverse - salt av melkesyre
  E330 Halal Sitronsyre Blandet - Sitronsyre og salter
  E331 Halal Mononatriumsitrat Blandet - Sitronsyre og salter
  E332 Halal Monokaliumsitrat Blandet - Sitronsyre og salter
  E333 Halal Monokalsiumsitrat Blandet - Sitronsyre og salter
  E334 Mashbooh Vinsyre Diverse - vinsyre og dens salter Det er Halal bare dersom laget av ugjærede druer som i USA og Canada. Men i noen land er det laget av forekomsten på vinen tre fat da det ikke vil være Halal.
  E335 Mashbooh Mononatriumtartrat Diverse - vinsyre og dens salter. Det er Halal bare dersom laget av ugjærede druer som i USA og Canada. Men i noen land er det laget av forekomsten på vinen tre fat da det ikke vil være Halal.
  E336 Mashbooh Monokaliumtartrat Diverse - vinsyre og dens salter Det er Halal bare dersom laget av ugjærede druer som i USA og Canada. Men i noen land er det laget av forekomsten på vinen tre fat da det ikke vil være Halal.
  E337 Mashbooh Natriumkaliumtartrat Diverse - vinsyre og dens salter Det er Halal bare dersom laget av ugjærede druer som i USA og Canada. Men i noen land er det laget av forekomsten på vinen tre fat da det ikke vil være Halal.
  E338 Halal Fosforsyre Blandet - Fosforsyre og dens salter
  E339 Mashbooh Mononatriumfosfat Diverse - Fosforsyre og dens salter. Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilde til fosfat.Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at det er innhentet fra mineral.
  E340 Mashbooh Monokaliumfosfat Diverse - Fosforsyre og dens salter. Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilde til fosfat.Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at det er innhentet fra mineral.
  E341 Mashbooh Monokalsiumfosfat Diverse - Fosforsyre og dens salter. Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilde til fosfat.Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at det er innhentet fra mineral.
  E343 Mashbooh Monomagnesiumfosfat Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilde til fosfat.Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at det er innhentet fra mineral.
  E350 Halal Natriumhydrogenmalat Blandet - salter av eplesyre
  E351 Halal Kaliummalat Blandet - salter av eplesyre
  E352 Halal Kalsiummalat Blandet - Sitronsyre og salter
  E353 Halal Metavinsyre Blandet - Sitronsyre og salter
  E354 Haram Kalsiumtartrat Det er den biprodukt av vinproduksjon i mange land, men i USA og Canada Tartrate eller vinsyre er laget av ugjærede knuste druer.
  E355 Halal Adipinsyre Blandet - Sitronsyre og salter
  E356 Mashbooh Natriumadipat Natrium Adipate er natrium salt av adipinsyre som er framkommet ved oksidasjon av fett. Hvis det er hentet fra soya fett så er det halal. Hvis det er hentet fra svinekjøtt fett da er det Haram.
  E357 Mashbooh Kaliumadipat Kaliumadipat er kalium salt av adipinsyre som er framkommet ved oksidasjon av fett. Hvis det er hentet fra soya fett så er det halal. Hvis det er hentet fra svinekjøtt fett da er det Haram.
  E363 Halal Ravsyre Blandet - Sitronsyre og salter
  E370 Halal 1,4-Heptonolactane Blandet - Sitronsyre og salter
  E375 Halal Nikotinsyre Blandet - Sitronsyre og salter
  E380 Halal Triammoniumsitrat Blandet - Sitronsyre og salter
  E381 Halal Ammonium Ferric Citrate Blandet - Sitronsyre og salter
  E385 Halal Kalsiumdinatriumetyle- diamin-tetra-cetat(EDTA) Blandet - salter av eplesyre
  E400 Halal Alginsyre Fortykningsmiddel og stabilisatorer Salt av alginsyre
  E401 Halal Natriumalginat Fortykningsmiddel og stabilisatorer Salt av alginsyre
  E402 Halal Kaliumalginat Fortykningsmiddel og stabilisatorer Salt av alginsyre
  E403 Halal Ammoniumalginat Fortykningsmiddel og stabilisatorer Salt av alginsyre
  E404 Halal Kalsiumalginat Fortykningsmiddel og stabilisatorer Salt av alginsyre
  E405 Halal Propylenglykolalginat Fortykningsmiddel og stabilisatorer, Ester av alginsyre
  E406 Halal Agar Fortykningsmiddel og stabilisatorer, Kommer fra tang.
  E407 Halal Karragenan/bearbeidet Eucheuma-tang) Fortykningsmiddel og stabilisatorer.
  E410 Halal Johannesbrødkjernemel Fortykningsmiddel og stabilisatorer. Kommer fra frukter fra johannesbrødtreet
  E412 Halal Guarkjernemel Fortykningsmiddel og stabilisatorer. Kommer fra fro av guar treet. Også fylle middel.
  E413 Halal Tragakant Fortykningsmiddel og emulgator. Fra Plante.
  E414 Halal Akasiegummi Fortykningsmiddel, stabilisatorer og emulgator. Er naturgummi.
  E415 Halal Xantangummi Fortykningsmiddel, stabilisatorer og emulgator.
  E416 Halal Karayagummi Fortykningsmiddel og stabilisatorer Salt av alginsyre
  E417 Halal Tarakjernemel Fortykningsmiddel, stabilisatorer. Fro fra en plante.
  E418 Halal Gellan gummi Et polysakkarid tyggis produseres av bakterier.
  E420 Halal Sorbitol/sorbitolsirup Søtningsmiddel. Også Som stabilisatorer. Sukkeralkohol. Finnes Naturlig jeg skabb frukter og bær. Lages av glukose.
  E421 Halal Mannitol Søtningsmiddel. Sukkeralkohol. Finnes naturlig i bla noen trær, oliven, sopp.
  E422 Mashbooh Glyserol Glyserol er en polyol hentet fra fett og olje. Det er Halal dersom det innhentes fra oljer eller soya fett. Passer for vegetarianer-merkingen viser at kun vegetabilsk olje eller fett er brukt som kilde.
  E425 Halal Konjacglukomannan Emulgator
  E430 Mashbooh Polyoxyethylene (8) stearate Emulgator. Stabilisatorer Syntetisk stoff. Blanding av talkum og etylen oksid.Fett syrer derviater.Passer for vegetarianer-merkingen hvis det viser at bare vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E431 Mashbooh Polyoksyetylen(40)stearat Emulgator. Stabilisatorer Syntetisk stoff. Blanding av talkum og etylen oksid.Fett syrer derviater. Passer for vegetarianer-merkingen hvis det viser at bare vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E432 Mashbooh Guarkjernemel Emulgator, stabilisatorer. Syntetisk stoff. Lages av sorbitol.Fett syrer derviater.Passer for vegetarianer-merkingen hvis det viser at bare vegetabilsk fett er brukt som kilde
  E433 Mashbooh Polyoksyetylen(20)-sorbitanmonooleat Emulgator, stabilisatorer. Syntetisk stoff. Lages av sorbitol.Fett syrer derviater.Passer for vegetarianer-merkingen hvis det viser at bare vegetabilsk fett er brukt som kilde
  E434 Mashbooh Polyoksyetylen(20)-sorbitanmonopalmitrat Emulgator, stabilisatorer. Syntetisk stoff. Lages av sorbitol.Fett syrer derviater.Passer for vegetarianer-merkingen hvis det viser at bare vegetabilsk fett er brukt som kilde
  E435 Mashbooh Polyoksyetylen(20) sorbitanmonostearat Emulgatorer og stabilisatorer - Fett syre derivater.\\\"Hvis det står vegetarisk\\\" på etiketten på pakken så indikerer det at denne er hentet fra kun vegetabilsk fett som er brukt som en kilde.
  E436 Mashbooh Polyoksyetylen(20)-sorbitantristearat Emulgatorer og stabilisatorer - Fet syre derivater.\\\"Hvis det står vegetarisk\\\" på etiketten på pakken så indikerer det at denne er hentet fra kun vegetabilsk fett som er brukt som en kilde.
  E440a Halal Pektin Emulgator og stabilisator - Pektin og derivater. Fortykningsmiddel (stivelse).
  E440b Halal Amidert pektin Emulgator og stabilisator - Pektin og derivater. Fortykningsmiddel (stivelse).
  E441 Haram Gelatin Gelatin fra Zabiha slaktet kjøtt og fisk kilde regnes Halal. Gelatin fra svinekjøtt er haram. Gelatin fra ikke zabiha biff er ikke halal.
  E442 Mashbooh Ammoniumfosfatider Det kan oppnås enten vegetabilsk fett eller animalsk fett.\\\"Hvis det står vegetarisk\\\" på etiketten på pakken så indikerer det at denne er hentet fra vegetabilsk fett eller olje.
  E444 Halal Sakkaroseacetatisobutyrat En kjemisk emulgator produsert av esterification sakkarose med eddiksyre og isobutyric anhydrider.
  E445 Halal Glyserolestere av trekolofonium Fortykningsmiddel og stabilisatorer. Glyserol ester av harpiks.
  E450abc Mashbooh Natrium og kalium fosfater og polyfosfater Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilden av fosfat.\\\"Hvis det står vegetarisk\\\" på etiketten på pakken så indikerer det at denne er hentet fra fra mineral.
  E451 Mashbooh Pentakaliumtrifosfat Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilden av fosfat.\\\"Hvis det står vegetarisk\\\" på etiketten på pakken så indikerer det at denne er hentet fra mineral.
  E452 Mashbooh Kaliumpolifosfater Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilden av fosfat.\\\"Hvis det står vegetarisk\\\" på etiketten på pakken så indikerer det at denne er hentet fra mineral.
  E459 Halal Betacyklodekstrin Det er sammensatt 7 glukose enheter. Emulgator
  E460 Halal Cellulosepulver Fortykningsmiddel. Stabilisatorer, fylemiddel. Lages av cellulosefiber fra planter
  E461 Halal Metylcellulose Fortykningsmiddel. Stabilisatorer. Viderebehandlet cellulose.
  E463 Halal Hydroxypropylcellulose Fortykningsmiddel. Stabilisatorer. Emulgator.
  E464 Halal Hydroxypropylmethylcellulose Fortykningsmiddel. Stabilisatorer. Viderebehandlet cellulose.
  E465 Halal Ethylmethylcellulose Fortykningsmiddel. Stabilisatorer. Viderebehandlet cellulose.
  E466 Halal Karboksymethylcellulose Fortykningsmiddel. Stabilisatorer. Viderebehandlet cellulose.
  E467 Halal Natrium Karboksy methyl cellulose En plante cellulose.
  E468 Halal Kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose Natrium CMC er syrnet av en syre og deretter kokt å krysse link.
  E469 Halal Enzymatisk hydrolysert kaboksymetylcellulose CMC er hydrolysert av cellolase enzymet.Emulgator.
  E470a Mashbooh Natrium, kalium og kalsium salter av fett syrer Emulgatorer og stabilisatorer - salter eller estere av fettsyrer. Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E470b Mashbooh Magnesiumsalter av fettsyrer Emulgatorer og stabilisatorer - salter eller estere av fettsyrer. Passer for vegetarianer- bare hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E471 Mashbooh Mono og diglyserider av fettsyrer Emulgatorer og stabilisatorer - salter eller estere av fettsyrer. Dersom fettet kilden er fra soya fett så er det halal. Hvis det er fra svinekjøtt fett så er det Haram. Hvis det er fra ikke zabiha biff så er det ikke hala
  E472a Mashbooh Eddiksyreestere av mono og diglyserider av fettsyr Emulgatorer og stabilisatorer - Eddiksyreester av glyserider av fettsyrer.Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 472, er innholde så fra soya fett. Mat Produktet er halal hvis alle andre ingredienser er Halal.
  E472b Mashbooh Melkesyreestere av mono og diglyserider av fettsyr Emulgatorer og stabilisatorer - Melkesyreestere av glyserider av fettsyrer.Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 472, er innholde så fra soya fett. Mat Produktet er halal hvis alle andre ingredienser er Halal.
  E472c Mashbooh Sitronsyreestere av mono og diglyserider av fettsy Emulgatorer og stabilisatorer -Sitronsyreestere av glyserider av fettsyrer. Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 472, er innholde så fra soya fett. Mat Produktet er halal hvis alle andre ingredienser er Halal.
  E472d Mashbooh Vinsyreestere av mono og diglyserider av fettsyrer Emulgatorer og stabilisatorer - Vinsyreestere av glyserider av fettsyrer. Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 472, er innholde sE472c fra soya fett. Mat Produktet er halal hvis alle andre ingredienser er Halal.
  E472e Mashbooh Mono og diacetylvinsyreestere av mono og diglyseri Emulgator, stabilisatorer. Mono og diacetylvinsyreestere av glyserider av fettsyrer.Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 472, er innholde så fra soya fett. Mat Produktet er halal hvis alle andre ingredienser er Halal.
  E472f Mashbooh Blandede eddik og vinsyreestere av mono og diglyse Emulgator, stabilisatorer. Blandede eddik og vinsyreestere av glyserider av fettsyrer.Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 472, er innholde så fra soya fett. Mat Produktet er halal hvis alle andre ingredienser er Halal
  E473 Mashbooh Sukroseestere av fettsyrer Emulgator, stabilisatorer. Utvinnes fra planteoljer Eller dyrefett.Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 473, er innholde så fra soya fett. Mat Produktet er halal hvis alle andre ingredienser er Halal.
  E474 Mashbooh Sukrosestere i blanding med mono og diglyserider Emulgator, stabilisatorer. Blanding av E471 og E 473.Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 474, er innholde så fra soya fett. Mat Produktet er halal hvis alle andre ingredienser er Halal.
  E475 Mashbooh Polyglyserolestere Emulgator, stabilisatorer. Utvinnes av talg, spekk.Passer for vegetarianere- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E476 Mashbooh Polyglyserolpolyrisinolat Emulgator. Lakserolje. Syntetisk Produkt. Brukes Ofte Sammen med lecitin.Passer for vegetarianere- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E477 Mashbooh Propylenglykolestere Emulgator. propan-1 ,2-diol estere av fettsyrer.Passer for vegetarianere- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E478 Mashbooh Lactylated Fett syreestere av glyserol og Propan-1 Emulgatorer og stabilisatorer - salter eller estere av fettsyrer. Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E479b Mashbooh Termisk oksidert soyaolje omsatt med mono og digly Hvis mono & diglyceride fra soya fett så er det Halal ellers ikke.Hvis det er merket med \\\"Vegetarisk (Veg)\\\" etter E-nummer 479b,betyr det at mono-og diglyserider er hentet fra vegetabilsk fett.
  E481 Mashbooh Natriumsterearoyllaktylat Emulgator og stabilisatorer. Syntetisk.Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E482 Mashbooh Kalsiumumsterearoyllaktylat Emulgator og stabilisatorer. Syntetisk.Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E483 Mashbooh Stearyltartrat Emulgator og stabilisatorer. Syntetisk.Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E491 Mashbooh Sorbitanmonosterat Emulgator og stabilisatorer. Syntetisk.Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E492 Mashbooh Sorbitantristererat Emulgator og stabilisatorer. Syntetisk. Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E493 Mashbooh Sorbitanmonolaurat Emulgator og stabilisatorer. Syntetisk.Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E494 Mashbooh Sorbitanmonooleat Emulgator og stabilisatorer. Syntetisk.Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E495 Mashbooh Sorbitanmonopalmitat Emulgator og stabilisatorer. Syntetisk.Passer for vegetarianer- hvis merkingen viser at kun vegetabilsk fett er brukt som kilde.
  E500 Halal Natriumhydrogenkarbonat Blandet - Syrer og salter: Karbonater
  E501 Halal Kaliumhydrogenkarbonat Blandet - Syrer og salter: Karbonater
  E503 Halal Ammoniumhydrogenkarbonat Blandet - Syrer og salter: Karbonater
  E504 Halal Magnesiumhydroksidkarbonat Blandet - Syrer og salter: Karbonater
  E507 Halal Saltsyre Blandet - Syrer og salter: saltsyre og dens salter.
  E508 Halal Kaliumklorid Blandet - Syrer og salter: saltsyre og dens salter.
  E509 Halal Kalsiumklorid Blandet - Syrer og salter: saltsyre og dens salter.
  E510 Halal Ammoniumchlorid Blandet - Syrer og salter: saltsyre og dens salter.
  E511 Halal Magnesiumklorid Surhetsregulerende, salt av saltsyre,kjemisk.
  E512 Halal Tinnklorid Surhetsregulerende, salt av saltsyre,kjemisk.
  E513 Halal Svovelsyre Blandende - Syrer og salter: Svovelsyre og dens salter.
  E514 Halal Natriumsulfat Blandende - Syrer og salter: Svovelsyre og dens salter.
  E515 Halal Kaliumhydrogensulfat Blandende - Syrer og salter: Svovelsyre og dens salter.
  E516 Halal Kalsiumsulfat Blandende - Syrer og salter: Svovelsyre og dens salter.
  E517 Halal Ammoniumsulfat B�restoff. Ammoniakksalt av svovelsyre, Kjemisk.
  E518 Halal Magnesium Sulfat Blandende - Syrer og salter: Svovelsyre og dens salter.
  E520 Halal Aluminiumsulfat Konsistensmiddel. Aluminiumsalt av svovelsyre, kjemisk.
  E521 Halal Aluminiumnatriumsulfat Konsistensmiddel.Aluminiumsalt og natriumsalt av svovelsyre, kjemisk.
  E522 Halal Aluminiumkaliumsulfat Kjemisk Surhetsregulerende, Konsistensmiddel.
  E523 Halal Aluminiumammoniumsulfat Kjemisk Surhetsregulerende, Konsistensmiddel.
  E524 Halal Natriumhydroksid Blandet - baser
  E525 Halal Kaliumhydroksid Blandet - baser
  E526 Halal Kalsiumhydroksid Blandet - baser
  E527 Halal Ammoniumhydroksid Blandet - baser
  E528 Halal Magnesiumhydroksid Blandet - baser
  E529 Halal Kalsiumoksid Blandet - baser
  E530 Halal Magnesiumoksid Blandet - baser
  E535 Halal Natriumferrocyanid Blandet - andre salter.
  E536 Halal Kaliumferrocyanid Blandet - andre salter.
  E538 Halal Kalsiumferrocyanid Antiklumpemiddel. Syntetisk
  E540 Halal Dicalciumdiphosphat Blandet - andre salter
  E541 Halal Natriumaluminiumfosfat, surt Blandet - andre salter
  E542 Haram Kalk fosfat Antiklumpemiddel og mineraltilskudd. Lages av bein. Halal om skjelettene er fra zabiha slaktet storfe.
  E544 Mashbooh Calciumpolyphosphat Emulgator. kalsiumsalt av fosforsyre. Syntetisk.Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilden av fosfat.\\\"Hvis det står vegetarisk\\\" så indikerer det at denne er hentet fra mineral kilde.
  E545 Mashbooh Ammonium polyfosfater Emulgator. kalsiumsalt av fosforsyre. Syntetisk.Fosfat i Europa er også hentet fra dyrebein. Så vennligst sjekk kilden av fosfat.\\\"Hvis det står vegetarisk\\\" så indikerer det at denne er hentet fra mineral kilde.
  E550 Halal Natriumsilicat Antiklumpemiddel
  E551 Halal Silisiumdioksid Antiklumpemiddel. Stabilisator. Finns i naturen
  E552 Halal Kalsiumsilikat Antiklumpemiddel naturlig men lages og syntetisk.Mineral.
  E553a Halal Magnesiumtrisilikat magnesiumsilikat Antiklumpemiddel, Finnes i naturen.
  E553b Halal Talkum Antiklumpemiddel, Finnes i naturen.
  E554 Halal Natriumaluminiumsilikat Natriumaluminiumsilikat
  E555 Halal Kaliumaluminiumsilikat Antiklumpemiddel, Salt av silicat. Naturlig i naturen
  E556 Halal Kalsiumaluminiumsilikat Antiklumpemiddel,
  E558 Halal Bentonit Bærestoff, antiklumpemiddel. En type aluminiumsilikat.
  E559 Halal Aluminiumsilicat Antiklumpemiddel. naturlig stoff.
  E570 Mashbooh Fettsyrer Blandet - andre sammensetninger. \\\"Hvis det står vegetarisk\\\" på etiketten på pakken så indikerer det at dette er hentet fra vegetarisk fett.
  E572 Mashbooh Magnesiumstearat Blandet - andre sammensetninger. \\\"Hvis det står vegetarisk\\\" på etiketten på pakken så indikerer det at denne magnesiumstearat er hentet fra vegetarisk fett.
  E574 Halal Glukonsyre Surhetsregulerende. Lages av glykose.
  E575 Halal Glukono-delta-lakton Surhetsregulerende. Laget Ved oskydasjon av druesukker.
  E576 Halal Natriumglukonat Konserveringsmiddel, emulgator.
  E577 Halal Kaliumglukonat Emulgator, konserveringsmiddel
  E578 Halal Kalsiumglukonat Emulgator.
  E579 Halal Jernglukonat Fargestoff.Sukkerholdig
  E585 Halal Jernlaktat Jern sammensetning
  E620 Mashbooh Glutaminsyre Passer for vegetarianere dersom etiketten på pakken indikerer kilden til L-glutaminsyre er fra vegetabilske protein,L-glutaminsyre er også hentet fra gjær, og gjærkan også dyrkes på svinekjøtt fett middel s&
  E621 Mashbooh Mononatriumglutamat Passer for vegetarianere dersom etiketten på pakken indikerer kilden til L-glutaminsyre er fra vegetabilske protein.L-glutaminsyre er også hentet fra gjær, og gjær kan også dyrkes på svinekjøtt fett midde
  E622 Mashbooh Monokaliumglutamat Passer for vegetarianere dersom etiketten på pakken indikerer kilden til L-glutaminsyre er fra vegetabilske protein.L-glutaminsyre er også hentet fra gjær, og gjær kan også dyrkes på svinekjøtt fett midde
  E623 Mashbooh Kalsiumdiglutamat Passer for vegetarianere dersom etiketten på pakken indikerer kilden til L-glutaminsyre er fra vegetabilske protein. L-glutaminsyre er også hentet fra gjær, og gjær kan også dyrkes på svinekjøtt fett midd
  E624 Mashbooh Monoammoniumglutamat Passer for vegetarianere dersom etiketten på pakken indikerer kilden til L-glutaminsyre er fra vegetabilske protein.L-glutaminsyre er også hentet fra gjær, og gjær kan også dyrkes på svinekjøtt fett midde
  E625 Mashbooh Magnesiumdiglutamat Passer for vegetarianere dersom etiketten på pakken indikerer kilden til L-glutaminsyre er fra vegetabilske protein.L-glutaminsyre er også hentet fra gjær, og gjær kan også dyrkes på svinekjøtt fett midde
  E626 Mashbooh Guanylsyre Guanylsyre er nukleotid av RNA. Nukleotideneer kommersielt hentet fra Torula gjærceller. I Europa dersom Torula gjær er dyrket på sukkerør og Sodium Inosinate er hentet fra det, da er det Halal, ellers er det ikke Halal.
  E627 Mashbooh Dinatriumguanylat Passer for vegetarianere dersom etiketten på pakken indikererkilden til L-glutaminsyre er fra vegetabilske protein.L-glutaminsyre er også hentet fra gjær, og gjær kan også dyrkes på svinekjøtt fett middel s&
  E628 Mashbooh Dikaliumguanylat Smaksforsterker. Salt av guanylate. Guanylsyre er nukleotid av RNA. Nukleotideneer kommersielt hentet fra Torula gjærceller.I Europa dersom gjær dyrket på sukkerør og sodium Inosinate er hentet fra det, da er det Halal, eller
  E629 Mashbooh Kalsiumguanylat Passer for vegetarianere dersom etiketten på pakken indikererkilden til L-glutaminsyre er fra vegetabilske protein.L-glutaminsyre er også hentet fra gjær, og gjær kan også dyrkes på svinekjøtt fett middel s&
  E630 Mashbooh Inosinsyre En smaksforsterker, IMP eller inosine monophosphate er et nukleotid kommersielt innhentet fra Torula gjør.I Europa dersom Torula gjær er dyrket på sukkerør og inosinic syre er hentet fra det, da er det Halal, ellers er det i
  E631 Mashbooh Dinatriuminosinat Blandet - smaksforsterker, er sodium Inosinate en nukleotid kommersielt innhentet fra Torula.I Europa dersom gjær er dyrket på sukkerør og sodium Inosinate er hentet fra det, da er det Halal, ellers er det ikke Halal.
  E632 Mashbooh Dikaliuminosinat Blandet - smaksforsterker, er sodium Inosinate en nukleotid kommersielt innhentet fra Torula.I Europa dersom gjær er dyrket på sukkerør og sodium Inosinate er hentet fra det, da er det Halal, ellers er det ikke Halal.
  E633 Mashbooh Kalsiuminosinat Blandet - smaksforsterker, er kalsiuminosinate en nukleotid kommersielt innhentet fra Torula gjær.I Europa dersom gjær er dyrket på sukkerør og sodium Inosinate er hentet fra det, da er det Halal, ellers er det ikke Halal.
  E634 Mashbooh Kalsium-5\\\'-ribonukleotider Blandet - smaksforsterker, er Kalsium-5-ribonukleotider en nukleotid kommersielt innhentet fra Torula gjær.I Europa dersom gjær er dyrket på sukkerør og sodium Inosinate er hentet fra det, da er det Halal, ellers er det ikke
  E636 Halal Maltol Smaksforsterker. Syntetisk fremstilt.
  E637 Halal Ethylmaltol Smaksforsterker. Syntetisk fremstilt.
  E640 Haram Smaksforsterker. Syntetisk fremstilt. Glycin er en aminosyre hentet fra planteprotein og dyreprotein. Kun planteprotein glycine er Halal hvis den er merket med vegetarisk på produktet.
  E650 Halal Zinkacetat Kjemisk. Smaksforsterker
  E6635 Mashbooh Dubatrium-5\\\'-ribonukleotider Blandet - smaksforsterker, er dubatrium-5-ribonukleotider en nukleotid kommersielt innhentet fra Torula gjær.I Europa dersom gjær er dyrket på sukkerør og sodium Inosinate er hentet fra det, da er det Halal, ellers er det ikk
  E900 Halal Dimethylpolysiloksan Overflatebehandlingsmiddel.
  E901 Halal Bivoks Overflatebehandlingsmiddel. Dannes i bikuber. Gir voksaktig overflate.
  E902 Halal Kandelillavoks Overflatebehandlingsmiddel. Kommer fra planter (Euphorbiacea)
  E903 Halal Karnaubavoks Overflatebehandlingsmiddel.Kommer fra palmer (Copeernicia)
  E904 Mashbooh Shellak Isolerglass med skjellakk er ikke Halal fordi alkohol blir brukt til å oppløse Skjellakk og deretter fordampe før glasering på matvarer.Ren skjellakk uten alkohol er Halal.
  E905 Halal Mikrokrystallinsk voks Overflatebehandlingsmiddel. Parafinvoks
  E907 Mashbooh Krystallinsk voks Blandet - Overflatebehandlingsmiddel. .Hvis alkohol blir brukt så er det ikke halal.
  E912 Mashbooh Montansyrestere Halal hvis utvinnet fra plante fett. Haram hvis utvinnet fra svinefett.
  E913 Halal Lanolin Overflatebehandlingsmiddel. Fra saueull
  E914 Halal Oksidert polyetylenvoks Overflatebehandlingsmiddel. Plasttype. Syntetisk
  E920 Haram L- cysteinhydroklorid Melbehandlingsmiddel. Aminosyre. Forekommer i hår og fjær som L-cystein.L-Cysteine fra menneskehår er Haram.L-Cysteine fra kylling fjær er ikke Halal. L-Cysteine fra gjæring og syntetisk kilden er Halal.
  E924 Halal Kalium Bromat Melbehandlingsmiddel
  E925 Halal Klor Melbehandlingsmiddel
  E926 Halal Klordioksid Melbehandlingsmiddel
  E927b Halal Karbamid Søtningsmiddel. Naturlig forekommende
  E938 Halal Argon Pakkegass
  E939 Halal Pakkegass Pakkegass
  E941 Halal Nitrogen Pakkegass
  E942 Halal Dinitrogenoksid Drivgass. Lystgass
  E943a Halal Butan Drivgass
  E943b Halal Isobutan Drivgass
  E944 Halal Propan Drivgass
  E948 Halal Oksygen Pakkegass
  E949 Halal Hydrogen Pakkegass
  E950 Halal Acesulfam K Søtstoff
  E951 Halal Aspartam Søtstoff Laget av 2 aminosyrer. Aspartic syre og phenylalanine
  E952 Halal Cyklaminsyre Søtstoff. Syntetisk.
  E953 Halal Isomalt Søtstoff. Sukkeralkohol. Lagd av sucrose.
  E954 Halal Kaliumsakkarin Søtstoff. Salt av sakkarin.
  E957 Halal Taumatin Søtstoff. Er veldig søtt. Proteinmix fra en eksotisk frukt.
  E959 Halal Neohesperidin DC SE957tstoff. 340 ganger sE957tere enn sukker.
  E965 Halal Maltitol SE957tstoff. Lagd av matose. Sukkeralkohol.
  E966 Mashbooh Laktitol Sukkeralkohol, Halal hvis utvinnet fra Halal whey eller laktose.Hvis dyr-rennet blir brukt til å lage whey og laktose da er Laktitol Haram.
  E967 Halal Xylitol Søtstoff. Finnes naturlig. lages av xylose
  E999 Haram Kvillajaekstrakt Skumdannende,Såpebarktre men ekstrakt er trukket ut med alkohol.Så det er Haram,

  Halal: OK
  Haram: False
  Mashbooh: ? kontakt selger!