• English
 • Farsi
 • Meny
  
  Programkalender
 • fredag 12 mars 07:15 PM , Doa-e-Komails
 • SMS og epost nyhetsbrev (bønnetider og moske programmet) abonnere

  Onsdag 6 januar 2016: Protest mot henrettelsen av Sheikh Nimr foran Saudi ambassade i Oslo

  tirsdag 5 januar

  81905929-70421145

  En stor sjiamuslimsk lærd og frihetskjemper, Sheikh Nimr al-Nimr, ble henrettet av kongefamilien i Saudi-Arabia for noen få dager siden. Henrettelsen er en del av flere massehenrettelser kongefamilien har utført gjennom tidene mot frie og demokratiske stemmer i landet. Sheikh Nimr al-Nimr kjempet for rettferdighet, menneskerettigheter og like rettigheter for alle. Han mente at man skal stå mot de urettferdige enten sjiamuslimer eller sunnimuslimer er de som blir undertrykt. Hans drap var et drap på prinsippene denne mannen kjempet for.

  Sheikh al-Nimrs kamp lever videre i oss alle. Blir med, og si nei til undertrykkelsen, diktaturet og drap utført av kongefamilien i Saudi-Arabia. Bli med på markeringen foran den Saudiarabiske ambassaden i Norge.

  Sted: Drammensveien 102H, 0273 Oslo

  Dato: 06.01.2016

  Tidspunkt: 1730-18:30

  Arrangør: Shia organisasjoner i Norge i samarbeid med frivillige

  Forrige :
  Møte mellom medlemmer og styret (Medlemsmøte)
  Neste :
  Minnestund for martyren Sheikh Nimr Al-Nimr
  Skriv din kommentar